4 Ekim 2007 Perşembe

ta taaa!

şu yukarıdaki sözü, ilk sayıyı bayide gördükten sonra söylemek için saklamak istiyordum ama öyle bir dilime yapıştı ki artık sokakta tanıdık biriyle karşılaştığımda bile selam vermek yerine "ta taa" der oldum.. niye ki acaba. neyse, günün anlam ve önemi bu sözcüklerde değil, oyungezer online'da.
hepinizi oraya davet ediyorum, gönüllü beta tester'larımız olun, forumlarda konuşun, kaynaşın, bizi yalnız komayın.. hadi şimdi oraya gidiyoruz.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Gittik,gördük,çok beğendik,kalmayı düşünüyoruz uzun süreli.Bloglarınızı okumaya devam edeceğiz ayrıca(pabuç dama atılmayacaak:D)
Zımbılik(uğur)

emrecn dedi ki...

hemmen üye olduk ve gerekli müdahaleleri ilgililere ilettik o değilde siteyi görüp böyle içine girince nedense çocuklar gibi sevindim :)

neoxolmis dedi ki...

Eee şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Foruma bi nazar boncuğumu taksaydık ne kem gözlerin nazarı değmesin diye :D
Ayırca blogların yeri ayrı, okumaktan vazgeçmiycez blogları :)

homesick alien dedi ki...

artık bir nazar boncuğu da var sitenin =) forumlarda bulabilirsiniz.

ccasdasd dedi ki...

foruma elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum :)

serpil apla okurların aynı zamanda potansiyel bir yazar olduğu prensibiyle bir dergi çıkarırsanız bir ilk olacaksınız.ve herkes de bunu bekliyor.bunu bilmeniz çok önemli biz okurlar için :)

homesick alien dedi ki...

bunun farkındayız kadirlac, dergiyi sadece kendi oyun alanımız gibi algılamıyoruz, birlikte oynayalım, birlikte konuşalım, birlikte yazalım ve eğlenelim istiyoruz.. zaten tek başına oynamanın ne zevki var ki..

ccasdasd dedi ki...

bu arada sinan abi dergiyi yayın demiş

o konuda da merak etmeyin.Ben arkadaşlarıma söylüyorum.Hepsi de alacak dergiyi :)

Zaten ilk günden foruma bu kadar üye bile zaten oyungezer in ilgi göreceğini gösterir bence

satmayı dert etmeyin.olmadı 2-3 tane birden alırız :P

şaka felan bir yana her web sitesinde , bloglarda yayıldı oyungezer.ve hiç oyun dergisi okumamış biri de alabilir.sadece eski level okurları değil herkes hedef kitlesidir.siz kaliteli bir dergi oldunuzmu , reklamlar almaya başlarsınız.dergi sizin olduğu için zengin bilem olursunuz hatta :)

dediğin gibi okur-yazar içiçe bir ortam olursa ve dergi tutarsa ise dergi muhteşem sükse yapar yahu.

derginin kapağına "merdiven" resminizi koyarsanız ilginç olacaktır kanısındayım ayrıca :)

Unknown dedi ki...

Aynen bende arkadaşa katılıyorum gerekirse 2-3 tane alırız ilk aylarda destekleriz bu sayede dergi daha çok momentum kazanır ve yayılır. 2-3 tane alır arkadaşlara veririz.Bu arada reklam çok önemli unutmayın. Neler yapabiliriz yardım için lütfen bizi aydınlatın!

homesick alien dedi ki...

bir kez daha söylemek isterim: çok teşekkürler, verdiğiniz desteğin bizim için moral-motivasyon katkısını inanın tarif edemem..
şu an için en büyük yardımı zaten bize desteğinizi hissettirerek ve dergiyi mümkün olan her yerde duyurarak yapıyorsunuz, daha başka bir şey isteyemeyiz.