22 Eylül 2007 Cumartesi

kendi dilinde bir dergi

başından beri dergiye türkçe bir isim bulmak istiyorduk ama öneriler giderek fantastikleştiği için bu inattan vazgeçmek üzereydik. sonra biriniz "oyungezer" dedi... ne? nasıl? yıllardır ismine yakışır şekilde dergi dergi dolaşmış, zaman zaman ortadan kaybolup gitmiş, zaman zaman da aynı anda iki ayrı yerde görülmüş bir sayfa, kocca bir dergiye ismini verebilir mi? bu öneriye başta direk karşı çıktım. sonra birkaç saat kafamda çevirdim durdum, sanki bu ismi ilk kez duymuşum gibi, kendisiyle hiç tanışıklığım yokmuş gibi... ertesi gün toplandığımızda "oyungezer"in yepyeni macerası da resmen başlamış oldu. ya da yepyeni maceramızın artık bir ismi vardı: oyungezer. yol ve macera ve oyun ve içtenlik ve hınzırlık ve bağımsızlık... şimdiden hepinize iyi yolculuklar.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Bol tirajlı bir dergi olması dileğiyle. En güzel günlerimiz Oyungezer'le olsun :)

MaDWoLF dedi ki...

Hayırlı olsun..

PeaCeMaC dedi ki...

İyi bir yolculuk olacaktır, isim için bir kutlamayı da şuraya iliştireyim, maceramızda yolumuz açık olsun.

İz-Süren dedi ki...

İşte BUDUR!
Hem türkçe!
Hemde En sevdiğim okur-yazar insanın Level daki köşesinin adı...Herkese yayacağım bu haberi ..
Nice senelere artık ne diyelim..

mgyldz dedi ki...

Level'ın kimbilir kaç sayısını sadece bu köşe için almıştım. Sana bir mail atıp yazılarını bir blogda yayınlamanı ve beni masraftan kurtarmanı istemekten kaç kere vazgeçtim; zira yüzsüzlük olurdu. Çok uygun olmuş, Türkçe olması da ayrıca güzel. Müthiş, muhteşem; hatta fantastic, wonderful!(burada yaptığım araklama TLJ sever kişiler tarafından anlaşılmıştır şimdi, kendimi çıplak hissediyorum:))

StormRage

emrecn dedi ki...

herkese hayırlara vesile olur umarım
...derginin adının Türkçe olmasına ayrıca sevindim bu arada...

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun,inşallah ilk sayınızı almak nasip olur.

Adsız dedi ki...

Selamlar!
İtiraf ediyorum, "Oyungezer" ismini ben önerdim :) Tabi Serpil ablanın köşesinden çaldım orası ayrı:)
Kendi çocuğuma isim koymuş kadar sevindim "oyungezeri" duyunca.
hepimize hayırlı ve uğurlu olsun, derginin ilk sayısında Crysis olsun :)

neoxolmis dedi ki...

hayırlı olsun :)

Adsız dedi ki...

Bundan iyisi olamazdı.Oyungezer görevini layıkıyla yerine getirecektir.İnşallah sıkıntısız,sorunsuz bir şekilde yayın hayatına başlayıp,bunu uzuuuun seneler devam ettirir....
-DreameR-

Unknown dedi ki...

Ne diyelim hayırlısı olsun. Her ne kadar Level dergisinin adı sanı duyulmuş olsada içi baya boşaldı. Ama şimdi çok daha sıcak ve samimi bir derginin doğduğuna inanıyorum. Umarım LEVEL'de başarılı olduğunuzdan daha da çok başarılı olursunuz. Hepinizin heyecanını bende yaşıyorum.Şimdiden kolaylar gelsin..