21 Ocak 2008 Pazartesi

çalış...

çalış, dedi kendine. saat 4 olmuştu, yanında iki noktası ve iki sıfırıyla, çok çok karanlığıyla saat 4 gibiydi her şey zaten..

çalışırken kahve makinası açılmalı, iletişim kanalları kapatılmalı.. sanıyordu. (bu yazıyı da kendisinin yazdığını gizlemeye çalışıyor niyeyse) ama birkaç aydır bu sistem değişti. çünkü kahve kadar okur da sıcak tutuyor, uyanık tutuyor. gecenin köründe, busy'ye aldığın ve hiçbir mesajı cevaplamadığın msn'ine bir okuyandan bir şarkı linki geliyor... ve ne garip, üniversite sınavına hazırlanırken sabahladığın gecelerde annenin soyup getirdiği mandalidan aldığın tadı alıyosun o şarkıdan. çalıştığın için şefkat görüyorsun. ve diyorsun kendine; çalış. daha güzel olsun, en güzel olsun her şey, en gerçek, en hayalci, en sıcak, en hissettiğin gibi olsun.

güzel şarkı, gecenin dördü için en nefis hediye, kahve gibi bi şey... oyungezer'e başladığımızdan beri posta kutuma düşen nefis şarkılardan sonuncusu. teşekkürler sevgili, uykusuz, müzikli, şefkatli, sıcak her şey için.

5 yorum:

Lynx lynx dedi ki...

yazar samimiyeti okuru samimiyetini arttırıyor. okurun samimi olması ise yazarı rahatlatıyor. yazarla okuru arasında hem siz'li hem sen'li böyle hoş, orta şekerli bir kahve tadında iletişim oluyor. ben memnumum oyungezerden, tamirciden, tamirci dükkanından ve bu üretkenlikten yazar üretiyor ilhamı veriyor bir nevi okuruda bunu kendi çerçevesinde harmanlıyım yeniden işliyor kendi küçük köşesinde =) teşekkürler hem yazara hem okura ve bu kısır döngüyü seviyorum sevgili yazar =)

OttO dedi ki...

"Çalış!" ki bu ay yazın olsun dergide HomesickAlien :)

Nam-ı diğer Panelvan :)

homesick alien dedi ki...

tamam be panelvan, çalışıyorum işte, vurma yüzüme =)

not: yazım bitti bile çoktan.

not: böyle bundan sonra, mandalina soymayan okura "be"li filan konuşuyorum, terbiyesizce.

not: iki defa "not" demişim, düzeltmek lazım.

OttO dedi ki...

O zaman notunuzu vereyim.

Not: 10

Not: I'm not a not.

Not: not not not çokonot!

Hot: Evet çok hot oldu...

Adsız dedi ki...

çok güzel yazmışsın içimden çalışasım geldi ilerde össye hazırlanırken motivasyon amaçlı bu yazıyı kullanabilir miyim?