17 Aralık 2007 Pazartesi

bozuk bu rüya

çalılara yasladım sırtımı. uyudum. uyudum. dünün yazısının sonunu gördüm rüyamda: uyuyordum. elleri üşüyen ecinniyi, kara saçlı cüceyi, topal meleği bekliyordum uyanmak için. gelmediler, uyanamadım. öyle olunca da rüya bitti, uyandım.

11 yorum:

Gİzem Aksoy dedi ki...

Eskiden ama çok eski değil 1.5 2 ay önceye kadar Serpil Abla yorumlara yorum yazardı... Rüyalarımızı yazardık, tamir ederdi... Ama artık değil...

yiğitcan dedi ki...

karanlık çalıların ardından gözlerini açtı cüce. gitmesi gereken yere doğru koşması gerekiyordu ama o senelerdir koşmamıştı, koşamazdı, tarzı değildi. o da hızlı yürüdü sadece. gitmesi gereken yer aklında değildi, unutmuştu, ama önemli değildi, hatırlaması gerekmiyordu zaten. sadece yürümesi gerekiyordu, o da yürüyordu. yürüdü. yürüdükçe yönünü buldu, yürüdükçe dünya anlam kazandı, sonra, en sonunda ve finalin nihayetinde, cüce tamamlanma hissini buldu kısa bir süreliğine. çok kısa bir süreliğine, hava attı arkadaşlarına, çok kısa bir süreliğine mutlu olmayı tecrübe etti. sonra yitti birden hepsi, cüce tekrar çalılıklara dönmüş gibi hissediyordu kendini. kaybolmuştu. son bir kez adım atmayı denedi. ve ömründe ilk defa, cüce dediğimiz büyük adam, ayağını kaldırdığında koştu. kafasını kaldırdı baktı, koşmasına kim yardımcı oldu diye. karşısında "o" vardı. bol tırnak işaretli, bol apostroflu "o". gülümsedi cüce ve koşmaya devam etti, tamamlanma hissinin peşinden.


Not: yazı birşey ifade etmeyebilir. bana ediyor. etmesi gereken insanlar da bilmelidirler ki, ace gerektiği zaman, istenilirse cüce olur topallaşır melek olur. emin olun, yalnız değil ace. nitekim siz de.

Not2: Emo muyum yorgun muyum neyim anlamadım.

Laçin dedi ki...

Eyyy serpil abla bir rüya gördüm ama yeminle gerçek,şimdi ben,eren ve tuğbek abi tiramisu yiyoruz,ama hep yiyoruz ve galiba ofisteyiz sonra annem gelip bize kızıyor ve ben uyanıyorum,meğersem annem beni dürtüklüyormuş :D ehm bu ne demek sizce,tamiri mümkünmü,neden siz yoktunuz,yoksa kalbim bana yalanmı söylüyor,neden sen,maddog vs yok :(

Adsız dedi ki...

geçen bi rüya gördüm,CRYSIS'te nomad'dim ve sandbox'ta böle olaylara müdahale edip edip giriyordum oyuna,sonra Battlestardan Athena' geldi bebeğimiz vardı kucağında ama birileri bize ateş ediyordu durmadan,sonra gene editöre çıkıyordum ki kendimi bir anda BattleCruiser(starcraft) içinde buldum ve ortalığı duman ettim =)
bilinç altım korkutuyor beni ühüü
Zımbılik

efrasiyab dedi ki...

geçen gün bir masalımda elleri üşüyen ecinni, kara saçlı cüce ve topal melekle beraberdim.
Benim eve geldilerdi ıhlamur içmeye. Laf tamirciye gelince,
hep bir ağızdan artık senin rüyalarına gelmiyeceklerini söylediler, çok ısrar ettim ama nedenini söylemediler, gücenmiş bir halleri vardı.

homesick alien dedi ki...

n'aptım ben canım insanlar, biricik ecinnilerim, cesur cücelerim, topal meleklerim.. rüyalarım.. niye dargın herkes bana? kabuğumu içerden kapattım biraz sadece, çok mu kötü ettim? sessizliğe yazdım, sesinizle uyandım. ıhlamur olsa şimdi, otursak, anlatsanız n'aptığımı, neler yaptığınızı. ses olsa, içerden olsa.

teşekkürler hepinize. her sözcüğünüze. buradayım.

OttO dedi ki...

E geç uyandın herhalde ki bu aya yazı yetişmedi :)

emrecn dedi ki...

keşke bende her rüya sonrası uyanabilsem ..mutlu olarak.. huzrulu olarak..hatırlayabilir olarak..

Adsız dedi ki...

Tam olarak ne iş yaptıgınızı anlamasamda...
çalılara yaslanmak saçma olmuş

Lynx lynx dedi ki...

(ding -kapı üzeirndeki zil ses çıkarır-)

iyi günler...

iyi günler...

iyi günler tamirci kaç gündür uğruyorum yoksunuz. geçen haberinizi aldım biraz kapatmışsınız dükkanı içe dönmüşsünüz ama yalnız bırakmayın dükkanı tamirciye ihtiyaç var çünkü. biliyorum tamircilik bir sanat ve her zaman olmuyor havanızı bulamıyorsunuz fakat arada dükkanın önündeki kağıtta "açık" yazmasını umuyorum. tamirci tarafından yalnız bırakılmak istemiyorum tamircinin yeni işlerine ihtiyacım var...

söyleyeceklerim bu kadar kolay gelsin sayın tamirci...

Lynx lynx

homesick alien dedi ki...

uğradığın için teşekkürler lynx =) depresyon sebebiyle kapalıydık bir süredir, haklısın. ama en azından ışıkları açtık yeniden. ufak ufak elde birikmişleri kurcalamaya başlıyoruz.

sevgiler